Dreke

Musaka me Patate

recete e thjeshte

Your rating: None Average: 3.5 (46 votes)

Paste me Ton

Nje recete shume e lhte dhe e shpejte

Your rating: None Average: 3.3 (127 votes)

Pice me djath dhe proshute

Kjo eshte nje recete per pice me djath dhe proshute.

Your rating: None Average: 3.7 (129 votes)

Fileto pule me pana dhe kerpudha

Kjo eshte nje recete e lehte e cila mund te behet nga amvisat

Your rating: None Average: 4.3 (264 votes)

Pasta me ton

pasta me ton

Your rating: None Average: 3.6 (148 votes)

Ferges me veze

kjo recete eshte nje recete e thjeshte

Your rating: None Average: 3.3 (211 votes)

makarona me ragu

makarona me ragu

Your rating: None Average: 3.6 (85 votes)

Thjerza

gjell per nje dreke te shpejte dhe me shum vitamina

Your rating: None Average: 3.8 (129 votes)

Pace kembesh vici

Te gjithe i dime per vlerat qe kane kembet e vicit prandaj sot vendosa te botoj kete recete.

Your rating: None Average: 3.2 (82 votes)

KOFSHE QINGJI E PJEKUR NE FURRE.

KJO ESHTE NJE RECETE E SHIJSHME DHE SHUME E THJESHTE.

Your rating: None Average: 3.8 (95 votes)
Syndicate content