Kosova

Paste me mish pule

o nje pasta me mish pule shum e shishme

Your rating: None Average: 3.7 (9 votes)

Supe Vjeshtore

eshte supe vjeshtore/dimrore. skeni nevoje te bleni apo te shtoni supen e gatshme pasi qe ketu te gjitha qe duhen per nje supe gjenden.

Your rating: None Average: 3 (12 votes)

Torte me Banana

ne form rrolade

Your rating: None Average: 3.7 (146 votes)

Embelsir me Kokos

kjo eshte nje recet e thjesht por e lehte per pregatitje

Your rating: None Average: 3.4 (23 votes)

Torte me Biskota

kjo eshte nje embelsir qe gatuhet ne gjakov

Your rating: None Average: 3 (36 votes)

Embelsire flori

KJo eshte nje ebelsire me fruta

Your rating: None Average: 3.8 (12 votes)

Tort me puding

kjo eshte nje recet torte me puding

Your rating: None Average: 3.7 (79 votes)

Embelsire me biskota dhe arra

Embelsire me biskota, krem dhe arra

Your rating: None Average: 3.4 (39 votes)

Oriz i bardhe

eshte oriz i bardhe

Your rating: None Average: 2.9 (16 votes)

Torte me bardhe te vese

kjo eshte nje recete embelsire me kakao dhe me te bardhe te vese

Your rating: None Average: 2.9 (15 votes)
Syndicate content