Kosova

Rollad Me Mish Te Grire

rollad mishi

Your rating: None Average: 3.3 (16 votes)

Torte me fanta

filli 1: 3 gota qumsht 7 lug sheqer 6 lug niseshte 1 got hopla
pjeken te gjitha bashk
filli 2: 1 liter fanta 3 pudinka vanile 7 lug sheqer
zihet filli 2 pasi te zihet lershohet mbi fillin 1 lihet te ftohet

Your rating: None Average: 3.3 (26 votes)

Pallaqinka

nje recete e thjeshte dhe e lehte :P

Your rating: None Average: 3.3 (23 votes)

Makarona me kepurdha

Shum e shijshme :D

Your rating: None Average: 2.8 (13 votes)

Torte me biskota dhe banane

torta duket shume e kendshme

Your rating: None Average: 3.6 (30 votes)

Torte pa veze

Torte e shijshme

Your rating: None Average: 3.3 (14 votes)

Torte pa veze

Torte e shijshme

Your rating: None Average: 3.6 (11 votes)

Torte me Kakao

torte me kakaoo

Your rating: None Average: 3.9 (147 votes)

pasul

pASUL

Your rating: None Average: 2.6 (5 votes)

pasul

pASUL

Your rating: None Average: 3.8 (8 votes)
Syndicate content