Mish

Rollad Me Mish Te Grire

rollad mishi

Your rating: None Average: 3.3 (16 votes)

Musaka me Patate

recete e thjeshte

Your rating: None Average: 3.5 (55 votes)

Pace kembesh vici

Te gjithe i dime per vlerat qe kane kembet e vicit prandaj sot vendosa te botoj kete recete.

Your rating: None Average: 3.3 (97 votes)

Pace e kokes

koke deleje

Your rating: None Average: 3.8 (95 votes)

KOFSHE QINGJI E PJEKUR NE FURRE.

KJO ESHTE NJE RECETE E SHIJSHME DHE SHUME E THJESHTE.

Your rating: None Average: 3.8 (103 votes)

Rosto gici ne Sfoliate

Eshte nje recete qe perdoret si pjate e dyte

Your rating: None Average: 4 (31 votes)

palacinka

Ka forme si nje petull e madhe e d=sheshte dhe e holle

Your rating: None Average: 3.7 (161 votes)

Mish viqi i bardh me majdanoz

kjo eshte nje recet me mish viqi duhet te pergaditet avash ne temp.te ulet ja dhe artikujt ju tregojn vet ju shkruaj nga peja e bukur

Your rating: None Average: 3.3 (28 votes)

QOFTE ME KUNGUJ

KJO ESHTE NJE RECETE NA SHQIPERIA E MESME.

Your rating: None Average: 3.4 (74 votes)

patate me djath te bardh

kjo eshte nje recet me patate te ziera

Your rating: None Average: 4.1 (38 votes)
Syndicate content