Gjelle

Byrek me Presh e Mish te Grire

ky eshte nje byrek i thjeshte por shume i shijshem
.

Your rating: None Average: 3.6 (27 votes)

Taliatele te furres

taliatele te firres

Your rating: None Average: 5 (5 votes)

Tave me Spinaq

e nxeht

Your rating: None Average: 4.3 (14 votes)

Rizoto me perime

Shume e Thjeshte dhe e shpejte

Your rating: None Average: 4.3 (34 votes)

Sos me Kerpudha

recet e bukurnga nje qytet

Your rating: None Average: 3.4 (19 votes)

Oriz me perime

Oriz me perime

Your rating: None Average: 4 (26 votes)

Sufle me mish

kjo eshte nje recete mishi me pana nga greqia

Your rating: None Average: 3.7 (11 votes)

Oriz i bardhe

eshte oriz i bardhe

Your rating: None Average: 2.9 (16 votes)

Gjelle gruri me salce

recete gruri e perzier me salce +kerpudha +lardon

Your rating: None Average: 3.6 (16 votes)
Syndicate content