Gjelle

Pllaqi (Fasule/Grosha "gjigande") ne furre

Eshte nje gatim tradicional jugu per nje dreke te shijshme e pa shume kosto. P.s Pllaqite gjenden ne cdo market apo treg perimesh ;)

Your rating: None Average: 3.3 (31 votes)

Ferges Mix

100 bizele
200 gr patate
200 gr speca
200 gr patellxhana
500 gr gjize
leng mishi

Your rating: None Average: 4 (21 votes)

pasul

pASUL

Your rating: None Average: 2.6 (5 votes)

pasul

pASUL

Your rating: None Average: 3.8 (8 votes)

Paste me Ton

Nje recete shume e lhte dhe e shpejte

Your rating: None Average: 3.3 (134 votes)

Pice me djath dhe proshute

Kjo eshte nje recete per pice me djath dhe proshute.

Your rating: None Average: 3.7 (143 votes)

Pasta me ton

pasta me ton

Your rating: None Average: 3.6 (154 votes)

Ferges me veze

kjo recete eshte nje recete e thjeshte

Your rating: None Average: 3.3 (226 votes)

Thjerza

gjell per nje dreke te shpejte dhe me shum vitamina

Your rating: None Average: 3.9 (161 votes)

Pasta Me Tuna Avokado

Kjo eshte nje recete sallate me peshk tuna dhe avokado nga Drenica.

Your rating: None Average: 3.5 (94 votes)
Syndicate content