Embelsire

Embelsira me griz

prgaditet shpejt dhe let

Your rating: None Average: 4.3 (64 votes)

Torte

E let dhe e shishme

Your rating: None Average: 2.8 (49 votes)

kek me cimet

Kjo recet vjen nga kosova

Your rating: None Average: 3.4 (29 votes)

Tartan

Kjo recet vjen nga franca dhe eshte shume e njohur atje

Your rating: None Average: 3 (27 votes)

Embelsire me zhele

Shum e shijshme dhe e lehte provojeni

Your rating: None Average: 2.8 (90 votes)

Sheqer pare

sheqer pare

Your rating: None Average: 3.2 (51 votes)

Krempite me biskota

kjo eshte nje embelsir e lehte

Your rating: None Average: 3.9 (34 votes)

Krem per pallacinka (krepa)

Krem cokollate per pallacinka(krepa) pergaditur ne Prishtine

Your rating: None Average: 4 (37 votes)

Bombatorte

Eshte per raste solemne, dhe per festa te ndryshme....

Your rating: None Average: 4 (9 votes)

Rovane e kosoves

kjo asht nje rovani nga kosova shum e mir

Your rating: None Average: 3.4 (61 votes)
Syndicate content