Embelsire

Krem cokollade per torta

KREM PER TORTA

Your rating: None Average: 3.1 (39 votes)

EMBELSIR TREKENDSHE

KJO ESHT EMBELSIR ME KEKSA NGA FERIZAJI

Your rating: None Average: 3.7 (18 votes)

Embelsir "PIRAMIDA"

embelsir ne form piramide

Your rating: None Average: 3.1 (19 votes)

Rolade me mjalt

kjo eshte nje rolade me mjalt.Dhe shum e shijshme.

Your rating: None Average: 3.5 (8 votes)

Rolade me krem banane

10 vez,10 lug sheqer,1kg krem banane ,1te 3 e zhele,1kg gjalp,1kg miell.

Your rating: None Average: 3.6 (16 votes)

Embelsire e lehte

recete nga kosova

Your rating: None Average: 3.5 (431 votes)

Mafinsa

Kjo eshte nje lloj embelsire e ngjajshme me gurabi e shijshme e e butë e marrur nga nje liber nga Gjermania

Your rating: None Average: 3.8 (140 votes)

Bajadera

Shumë e mirë

Your rating: None Average: 4.7 (81 votes)

Akullore "Albi"

Kjo eshte nje embelsire qe cdo amvise mund ta gatuaje sepse eshte mjaft e thjeshte.

Your rating: None Average: 3.6 (154 votes)

Pavezini me arrakokosi

shume e shijshme

Your rating: None Average: 2.9 (57 votes)
Syndicate content