Embelsire

Torte e lir

kjo eshet njo torte qe esht per familje e mir

Your rating: None Average: 2.5 (18 votes)

Torte

torte shum e lehte

Your rating: None Average: 2.7 (22 votes)

Eklera

shume te mira

Your rating: None Average: 3.7 (52 votes)

Torte e lire

kjo eshte nje embelsire e lir por e shijshme

Your rating: None Average: 1.2 (5 votes)

Krofna me Ananas

kjo eshte nje recete embelsire me ananas

Your rating: None Average: 1 (1 vote)

Torte e Lehte

Kjo osht nje torte nga Kosova.

Your rating: None Average: 3.4 (14 votes)

Tort Rolade

kjo eshte nje rolade shum e shijshme nga kosova

Your rating: None Average: 3.2 (16 votes)

Bombica

kjo eshte embelsir dhe do tju pelqej shum.Ju beft mir

Your rating: None Average: 3.5 (18 votes)

Sheqer Pare

sheqerpare dibre

Your rating: None Average: 4.1 (29 votes)

Torte me keksa te bluar

keksa te bluar,kokos,arra,gjalpe,sheqer,uje dhe qokollade.

Your rating: None Average: 3.5 (132 votes)
Syndicate content