torte me shllag

Summary

Yield
Source

kojshikes

Prep Time30 minutes
KategoriaEmbelsire
RajoniKosova
RastiFeste

Description

kjo esht recet shllagu dhe keksi

Ingredients

  • nje komplet keksa - katror
  • nescafe
  • shllag
  • 3 veze
  • uje

Instructions

Ne shllag i hedh 3 vezet dhe pak nesekafe pastaj neskafen bashk me ujin e qet mbi zjarr dhe e nxen pastaj i merr keksat i rendit mir ne tepsi dhe i lag me neskafe pastaj ia hedh edhe shllagun permbi dhe keshtu vazhdon deri sa te mbaroj keksat dhe shllagu kurse e zbukuron me qfar te duash por familja ime e zbukuron me rrush te that

Notes

e pergadisim qdo bajram ose kurban bajram

Your rating: None Average: 3.5 (19 votes)