Torte me griz

Summary

Yield
Prep Time1 1⁄2 hours
KategoriaVegjetariane
RajoniKosova
RastiCdo Rast

Description

kjo është ëmbëlsirë me griz nga kosova

Ingredients

  • 4 kokrra veze
  • 1 pako pecivë
  • 1 filgjan vaj
  • 500gr. miell
  • grizë
  • 10 luge sheqer

Instructions

I thejm 4 kokrra vezë e qesim 1 pako pecive i rrahim i qesim vaj i rrahim i qesim mille dhe vazhdojm duke i rrahur qesim griz dhe ne fund sheqer

Notes

E fusim ne furre ne tempera tura jo shume te larta sepse mund te digjet dhe duhet ta shikojm kohe pas kohe

Your rating: None Average: 3.2 (20 votes)