Tave krapi

Summary

Yield
Prep Time30 minutes
KategoriaGjelle
RajoniVeriu
RastiDreke

Description

KJO ESHYE NJE TAVE KRAPI E PJEKUR NE FURR

Ingredients

  • krap 4 kg
  • 4 kokrra qep
  • nji kaptin hudra
  • nji got uji me voj
  • nji lug gjellet salc
  • nji filxhan kafet me ufull
  • gjeth larit
  • pistil kumllash
  • kryp piber

Instructions

KRAPIN E PASTRUAR E NDAJME NE 7 RRACIONE DHE E VENDOSIM NE TAVE.QEPT EDHE HUDRAT I GRIJM IMET I HEDHI NE FELTERE HEDHIM EDHE GOTEN E VOJIT. I KAVERTISIM MIRE PASTAJ HEDHIM SALCEN ,HEDHIM PIBERIN,KRYPEN EDHE UFULLEN,PISTIL,HEDHIM 2 GOTA UJE DHE E LEM TE ZIJ DERI SA TE SHTERRET.ICIN E PREGATITUR JA HEDHIM PESHKUT SIPER.E FUSIM NE FURR, E LAM TE PJEKET NE TEMPERATUREN 250-300 GRAD.SHERBEHET E NGRHTE

Notes

SHOQEROHET ME VEN TE BARDH

Your rating: None Average: 4.3 (35 votes)