Obllanda

Summary

Yield
Source

nga shoqja ime merita

Prep Time3 hours
KategoriaEmbelsire
RajoniKosova
RastiFeste

Description

obllanda jan kore te gatshme qe ka ne secilin market

Ingredients

  • 1liter qumesht
  • 1kg sheqer
  • 500 gr fiq te bluar ose te grimcuar

Instructions

nje liter qumesht dhe nje kg sheqer zihet dy derine tri ore deri sa qumeshti te nderroj ngjyren .ne qumesht hidhet fiqi i bluar dhe lyhen obllandat .

Notes

eshte embelsit shum e shishme dhe let te pregaditet

Your rating: None Average: 2.8 (27 votes)